- Hund er livet

Avisen Demokraten har vært på besøk hos oss på Fredrikstad Hundepensjonat og nå har de publisert en hyggelig artikkel om oss og vår virksomhet. Det nærmer seg ferietid for de fleste og fokus på ledig plass til våre firbeinte kommer alltid på denne tiden av året.

I artikkelen med tittelen "Hund er livet" har Demokraten fanget livet ved hundepensjonatet vårt og har fått med seg både spesialkompetansen til våre medarbeidere og de strenge kravene fra Mattilsynet. Alle hundepensjonatet må som kjent være registrerte og godkjente hos dem, og har man ikke en skriftlig godkjennelse drives det ulovlig.

Fredrikstad Hundepensjonat har selvfølgelig alt på det rene og har drevet med godkjennelse og uten anmerkninger i mange år, hos oss er hundene i gode og erfarne hender.

Les mer om oss i Demokratens artikkel. Tekst og bilde: Caroline Tolfsen.

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei, Tibetansk spaniel, Maico (partycolour), var hos dere på sitt aller første kennelopphold nå i mai 2010, fra den 25.5 og til den 31.5. Jeg opplyste den gang at han hadde en turbulent fortid, med svært mange eiere med kort mellomrom, og jeg var veldig engstelig for at han hadde separasjon...

Kari Nicolaisen